what doesn't

kill you

Perception
Logos breathe vision
Elk project begint met een helikopterview. Waar gaat het om? Hoe maken we de essentie ervan zichtbaar? Ideeën moeten vanuit het hart spreken. We komen uit onze comfortabele stoelen en laten de magie gebeuren. Ba-da-bing!
Hallo, ik ben Stijn en ik kan je sterker maken. Wist je dat een krachtig merk en een gebruiksvriendelijke website essentieel zijn voor jouw bedrijf? Ja, waarschijnlijk wel. Dus, laat me het kort en duidelijk houden.
Commitment
A clear identity
Niets dat de moeite waard is om te doen, is gemakkelijk. En wow, hou ik van een goede uitdaging. Mamba-mentaliteit, toch? Samen creëren we een merkidentiteit die op een slimme manier het juiste publiek bereikt. Een die verder gaat dan de oppervlakte.
CONNECTION
Trust that lasts
Zelfs als merk communiceer je naar de mensen toe. Een meer menselijke benadering is tegenwoordig cruciaal, dus behandel je klanten - en mij - met vriendelijkheid en respect. We zitten hier samen in, net als vrienden.
I
FREEDOM
Show and tell
Tijd is erg kostbaar, zowel de jouwe als de mijne. Als we samenwerken, houden we onze aandacht vast zonder de prettige momenten tussendoor uit het oog te verliezen. Alleen dan kunnen we genieten van de vruchten van ons werk. Of ijs.
digital proof
Mobile friendly
In deze snel veranderende omgeving hebben we allemaal behoefte aan een herkenbare online stem. Naast strategische branding creëer ik digitale ervaringen zodat uw bedrijf, product of dienst zijn verhaal kan vertellen wanneer en waar dan ook.
II
CLIENTS ↓
III
AB INBEV
AenCO
AFTERGLOW FILMS
AUTOGRILL
BACARDI-MARTINI GROUP
BESIX
COLRUYT
DE SLADERIJ
DE WINNING
ICI PARIS XL
JAMAR IMMO
LE PETIT BELGE
MATILDA CONSULTING
RECOR BEDDING
SLEEP DESIGN
STAD HASSELT
SUPERGOED
SWEETTRADE
TELENET
UNIZO
UGENT
VEDETT
VSV
BONKA CIRCUS
BOONDOGGLE
COMOSIE
CRENEAU INT.
GERMAINE
LEO BURNETT
RCA GROUP
SPRINGBOK
WUNDERMAN / Deze dagen
WEWANTMORE / Pinkeye
IV
12
84
V
Vertel me over je project ↓
Lovestain is de studio van identiteits- en interfaceontwerper Stijn Van Doorslaer. Betekenisvolle logo's, visuele identiteiten en digitale ervaringen zijn zijn ding, zodat uw merk zijn verhaal nog beter kan vertellen.

Onlangs is Stijn begonnen als parttime Art Director bij Springbok Agency waar hij de creatieve studio helpt met ontwerp, conceptualisatie en reviews van lopende projecten.

Een tijdje geleden startte hij ook Name to Frame, een persoonlijk project over dankbaarheid en bewondering. Het grootste deel van zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin, sporten, eten koken en muziek maken. Ja, muziek. Als DJ en eclectische house muziek producer voegt Dauw emotie toe aan zijn beats.

Stijn begon zijn ontwerpcarrière in 2008 bij WeWantMore / Pinkeye waar hij voornamelijk werkte voor grote drankmerken. In 2010 ging hij solo onder zijn alias Lovestain, gespecialiseerd in logo, belettering en lay-out zoals voor de Belgische elektronische uitgaansscene. Vanaf 2014 werkte hij vier jaar freelance bij Creneau International, waar hij identiteitsoplossingen combineerde met retail design. Aangekomen bij Bonka Circus in 2019 hielp hij met het opzetten van merkcampagnes voor overheids- en non-profit organisaties.

Een gedetailleerd overzicht van Stijn's werkervaring is te vinden op LinkedIn.

AGENCIES ↓
WALKING THIS WORLD SINCE ↓
CREATING MY OWN FOR ↓
Contact opnemen
lovestain
Overzicht